Koltuk Takımı ile Oturma Grubu Arasındaki Fark Nedir?

18-04-2022 13:30
Koltuk Takımı ile Oturma Grubu Arasındaki Fark Nedir?

Koltuk Takımı Nedir?

Ev dekorasyonu dediğimizde aklımıza ilk olarak koltuk takımları gelmektedir. Koltuk Takımı, genelde 1 adet üçlü, 1 adet ikili ve 2 adet tekli koltuktan oluşan bir üründür. Bu noktada dikkat etmek gereken birçok faktör vardır. Piyasada çok fazla koltuk takımı olması bu alanda birçok ürününde varlığını meydana getirmiştir. Eğer sizde eviniz için bir koltuk takımı almak isterseniz bu noktada rahat olmasına dikkat etmelisiniz. Bunun dışındaki dikkat etmeniz gereken şeyler ise odanızın boyutuna göre bir koltuk takımı bulmaktır. Bunu yaparken odanızın ölçüsünü almalı ve ardından bir koltuk takımı modellerine bakmalısınız. Koltuk takımları genellikle son dönemlerde farklı renklerde de olmaktadır. Sizde istediğiniz modelin farklı renkleri ile farklı kombinasyonlar yaparak farklı bir konsept oluşturabilirsiniz. Bu da odanızın daha tarz ve renkli gözükmesini sağlar.

Oturma Grubu Nedir?

Ev dekorasyonunda iki farklı kategoriden oluşan diğer bir unsur ise oturma gruplarıdır. Oturma Grupları genel olarak 4 parçadan oluşan ürünlerdir. Bunlar; 2 adet çift kişilik ya da 2 adet tek kişilik koltuktan oluşur. Oturma grupları alırken aynı koltuk takımlarını alırken ki gibi dikkat etmenize gereken birçok unsur vardır. Bu unsurlardan biri de tabi ki rahatlıktır. Rahat bir oturma grubu sizlerin uzun süreli kullanacağı bir ürüne dönüşecektir.

Oturma Grubu ile Koltuk Takımı Arasındaki Farklar

Ev dekorasyonunda en çok karıştırılan şeylerden biri de Koltuk Takımı ve Oturma Grupları Arasındaki Farklar olmaktadır. Bu iki konu aslına bakarsanız küçük farklılıklar içermektedir. Öncelikle oturma grupları koltuk takımlarından daha az maliyetlidir. Diğer yandan koltuk takımları genelde birçok aynı renk üründen oluşurken, oturma grupları farklı koltuk modelleri ile bir araya getirilerek yeni bir konsept oluşturulabilir. Örneğin bir L koltuk ile farklı tarzdaki bir berjeri kombinleyerek yepyeni tarzda bir oturma grubu oluşturabilirsiniz.

Köşe Koltuk Alırken Nelere Dikkat Edilir?

Son dönemlerde en çok kullanılan ve tercih edilen ürünlerden biri Köşe Koltuk takımlarıdır. Rahatlığı ve boyutları ile ideal olan köşe koltuk takımları farklı ürünlerle de muazzam bir görüntü oluşturabilir. Bu yönden bakıldığında daha rahat konsept oluşturulacağından daha çok tercih edilir. Köşe koltuk takımı alırken dikkat etmeniz gereken unsurlar rahatlık ve ebatlardır. Köşe koltuğu yerleştireceğiniz alanın boyutlarını bilmek önemlidir. Daha sonrasında rahatlığını görmek ve uzun süreli kullanacağınızı hesaba katarak tercihler yapmak oldukça önemlidir. Köşe koltuk takımları seçerken bakacağınız diğer bir unsur ise bazalı mı yoksa açılmıyor mu ya da yatak olup olmaması gibi etkenlerde olabilir. Yine ihtiyacınıza göre bunu belirlemek bir köşe koltuk takımı için olmazsa olmazdır.

Doğru Koltuk Seçimi İçin Yıldızlı Ürünler

Doğru Koltuk Takımı seçmek için yaptığınız kriterlerin bir markada toplanıyor olması oldukça önemli bir durumdur. İstediğiniz her kritere uygun doğru koltuk seçimi için bakmanız gereken site Yıldızlı Ürünler sitedir. Yıldızlı Ürünler istediğiniz kriterlere uygun koltuk takımlarını sizler için bünyesinde sunmaktadır. İster koltuk takımı isterseniz köşe koltuk takımları için her renk ve ebatta konforlu ürünleri koltuk takımı kategorisinden seçebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şek Yıldızlı Ürünler sitesine girerek hayalinizdeki ürünü sepete eklemektir. Geri kalan tüm zorlu işleri Yıldızlı Ürünler sizin için sağlayacaktır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.