İskandinav Stili Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

22-03-2023 15:00
İskandinav Stili Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

İskandinav Stili nedir?

Son dönemde sosyal medyada gördüğümüz çoğu evin aynı şekilde tasarlandığını ve eşyalarının da bu tarzda olduğunu görmüş olabilirsiniz. Aslında bu evlerin hepsi aynı tarza sahip olduklarından dolayı. Bu tarzın şu an ki adı ise İskandinav Tarz. Peki, nasıl oluyor bu İskandinav Tarzı Evler? İskandinav tarzı evlerde en belirgin özelliklerden biri de evin ferah gözükmesi. Bu yüzden de evin boyasından, eşyaların rengine kadar her şey çok ferah gözüküyor. Bu yüzden de eğer sizler de bu tarz bir ev dekorasyonu yapmak isterseniz ilk yapacağınız şey bu ferah görüntüyü yakalamak. İskandinav tarzı evlerdeki genellikle beyaz, bej, ahşap rengi çok baskın. Bu yüzden de evler ne kadar küçük ya da büyük olsun belirli oranda her şey muazzam bir dengede. İskandinav bir ev istiyorsanız bu noktada yapmanız gereken ilk adım evinizi beyaza boyamak ve ardından bu renklerden ayrılmadan ev dekorasyonu ürünü almak.

İskandinav Dekorasyon Ürünleri

İskandinav tarz için en önemli şeylerden biri de seçeceğiniz İskandinav Tarzı Dekorasyon Ürünleri. Aslında bu evlere baktığınız zaman çok fazla eşya görmezsiniz. Bu yüzden de sanki hiç dekoratif ürünler yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Aslında durum bu şekilde değil. İskandinav tarzda en önemli olan şeylerden biri az eşya ile çok doğal bir görünüm yakalamak. Bunun içinde evinize alacağınız ürünler sade ama şık ürünler olacak. Bu noktada bu tarz evlerde en çok gördüğümüz şeylerden biri de açık renkli mobilyalar. Bu mobilyalar ile bütünlük yaratacak ürünler alabilirsiniz. Örneğin, mobilyanıza göre bir kare masa ve yine aynı şekilde mobilyalarınıza uyacak bir jüt halı ile oldukça modern bir görünüm yakalayabilirsiniz. İskandinav tarzda en önemli şeylerden biri halı ve mobilya uyumudur. Bu yüzden bu tarzda en önemli konu bu olduğu için bu konuda çok dikkatli hareket etmelisiniz. Bu yüzden de acele davranmamalısınız. Kafanızdaki dekorasyonu oluşturabilir ve ardından da alışverişe başlayabilirsiniz.

İskandinav Dekorasyon Fikirleri

İskandinav Dekorasyon Fikirlerikonusundaki ilk öncelik renkler ve bunlarla uyumlu eşyalar. Bu yüzden de renklerin belirleyici olduğunu unutmayın. Bej, ahşap renkleri en çok kullanacağınız şeylerin başında geliyor. İskandinav tarzda gördüğünüz üzere en çok vazolar, tablolar ve ahşap detaylar mevcut. Bu yüzden de bu renk tonlarında mobilya, halı ve dekoratif ürünler seçmelisiniz. Diğer yandan eve biraz renk katmak istediğiniz de ise yapmanız gereken şey yeşil bitkilere bol bol yer vermek olmalı. Eğer camlarınız yere kadarsa ya da ışık gören bir eve sahipseniz bu konuda çok şanslısınız. Çünkü bu tarzda bitkiler oldukça önemli bir yere sahip. Fakat durum böyle değilse de üzülmeyin çünkü bu konuda yapay bitkilerden yardım alabilirsiniz. Yapay bitkiler bu sayede evdeki bej havayı kıracak ve yine de ferah görüntüyü bozmayacaktır.

İskandinav tarzın bu kadar popüler olmasından sonra bu tarz ürünlerinde fiyatları hızla artmaktadır. Bu konuda piyasada güvenilir ve kaliteli firmanın adresi ise Yıldızlı Ürünler olmaktadır. Sizler de gerek mobilya gerekse diğer ürünler için yildizliurunler.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Yıldızlı Ürünler sizlere birçok alternatifi sunar. Bu sayede birçok seçenek arasından size en uyan ürünlere sahip olursunuz. Sizler de evinizdeki dekorasyonu değiştirmek isteseniz ve İskandinav tarz bir ev yapmak isterseniz yapmanız gereken şey firmamızı ziyaret etmek ve hayalinizdeki evi kısa sürede hayata geçirmek.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.